Älsklingcitat.

"Jag borde fokusera på bara mig just nu när jag är sjuk, men jag tänker på dig ändå!"

Med andra ord säger han att han älskar mig.


It's kind of my favourite animal

Har fått höra sköna grejen senaste veckan från Johan på jobbet. Har sen glömt bort att kolla upp det. Fram till idag. För alla som sett Napoleon Dynamite borde det va askul! Kolla länken till wikipedia och scrolla ner lite:

Han kom nämligen och påstod att det faktiskt finns något som heter "Liger" vilket är en blandning av ett lejon och en tiger. Var detta passar in i Napoleon Dynamite vet väl antagligen dem som har koll och det e det som är det bästa av allt.

Litet smakprov av det bästa.

 

PS. Har inte ligern mäktiga magiska färdigheter?

Spontanitet är grejen.

Fy faaaeen! Hahaha, sköna klipp Henke!



Skulle skriva ett inlägg den 1 oktober om att Danne fyllde år och hur mkt jag saknade honom. Men vi sparar lite på den där längtan.

Har haft fullt upp i skolan som vanligt, gjort typografi på en bok som jag jobbat med ett tag nu. Så kommer man på en andra mellanredovisning igår. Tidigare tyckte han att min bok var för stor... och det tyckte han fortfarande... Damn you! Måste göra om formatet igen. Men nu e det iaf 2 veckor kvar tills det ska vara klart, så nu tänker jag fan skjuta lite på det!

Efter den lektionen behövde jag piggas upp lite. Skulle gå på bio med systeryster Tessi och väntade in henne genom att gå in på "Beyond Retro". Oh my god! Tror aldrig att jag hittat så mycket kläder som jag gjorde igår! Köpte en skjorta och en klänning. Så finelifina ska ni veta! Känns som om jag inte shoppat på en evighet på nå sätt... så behövdes, shoppaholic som man brukade vara (innan man börja plugga).

Sedan var det biodags! Mycket filmer man vill se just nu, men till slut bestämde vi oss för "Den andra systern Boleyn", som handlar om Henkrik den VIII:s andra fru och hennes ganska okända syster. Så bra, men även hemsk, för man vet ju vad hon drabbas för i slutändan. Älskar filmer från den tidsperioden! Det är så fascinerande... häftiga klänningar och frisyrer, dramatiska kärlekförhållanden, svartsjuka och att det faktiskt är en riktigt historia. Love it, love it, love it...

När vi gick ut från bion fick vi ett riktigt spontant knäpp! Jag sa att man verkligen skulle behöva en riktig feel-good-movie efter den där filmen, och såg strax efter den yttringen en filmaffisch för "Mama Mia". Egentligen var det meningen att vi skulle se den från början, men Boleyn-filmen gick en bättre tid.  

Och här kommer knäppet! Vi beslutar oss för att se en film till! Om jag skulle få studentrabatt och om det faktiskt gick nån film i huvudtaget... och det gjorde det! Vi sprang in till nästa filmsalong för en andra film för kvällen. Har jag nog aldrig gjort tidigare?

Filmen... ja herregud! Det kan nog inte bli mer feel-good än så. Vet inte om jag någonsin har skrattade så mycket på bio. När jag kom ut från salongen så var jag så glad att man nästan kände sig... ja som lite full?

Vi avslutade kvällen med ett glas vin på East och babblade. Underbar liten lill-lördag!

Måste bara visa ett klipp från filmen. Det här var jättehäftigt på bion, hoppas det ändå går fram lite på en sån liten ruta:



Föresten. Om och när jag gifter mig, ska jag göra det på en strand utomlands. Med en lång vacker Cavalli-klännings-inspirerad historia som Tessi sytt upp... Hihi.

Favo i repris

Känner mig bara tvungen att lägga upp ännu en när jag såg den. Sätter man sig på en spik...


Shan Banan

Gamalt klipp från FloorFiller. Otroligt att man inte sätt det tidigare.



Söker fortfarande efter inspiration...

Dags igen

Som det antyds en aning i rubriken är det inte en dag för tidigt att jag tar lite tid för det här. Om jag ändå bara visste vad jag vill skriva?

Det har gått och blivit lite ordning o reda på musik o bilder här nu, vilket inte heller är en dag för tidigt.

På ett litet konstigt sätt ska det faktiskt bli kul att komma till jobbet imorn. När jag stack idag vart det drama på gång mellan Peter  och några minions till honom. Blir jävla kul att känna av stämmningen mellan parterna.

Kan äntligen börja lyssna av Coldplays senaste album sen systeryster börjat tanka hem en hel massa på den gamla nu fungerande datorn. Än så länge gillar jag det. Förhoppningsvis inte för mycket, för då finns det risk för att en viss ångest dyker upp. Fick liksom nån slags mental blackout när det var konsert och sålde vidare biljetten till Fias engelska hommie James.

Käk nu. Ce vediamo!

RSS 2.0